Direktlänk till inlägg 21 februari 2008
4 portioner
SALSA:
Torka kydlingfiléerna torra med hushållspapper. Blanda olja, soya, vitlök och peppar och pensla filéerna rumt om. Låt ligga i kylen ca 30 min.
Skär gurkan i mycket små tärnikngar. Finhacka rödlök, ta bort kärnonrna ur chilifrukten och finhacka den. Blanda med övriga ingredienser och ställ kallt. Rör om efter 10 min när socker och salt lösts upp.
Låt kycklingfiléerna rinna av och grilla dem. Vänd dem ett par gånger under tiden. Prova med en sticka i tjockaste delen av filén för att se att kycklingen är genom grillad. Servera med potatis och den heta gurksalsan.
...jag har bytt bloggadress... den här sidan kommer att stå stilla, alla ändringar görs numer på http://brajt.wordpress.com välkommen dit istället! :) tryckfelsnisse hade varit inne och dribblat lite med bokstäverna ifall du inte kom in på...
Pannkaka, Familjekokboken sid 128, 4pGrillad kycklingfilé med het gurksalsa och potatis, Krydda din tillvaro s 24, 3 + 4pBroccoligratäng, Recept från vvforumet, 4,5pKnaprig bacon med champinjonpasta, Pasta 84, 3 + 4pPastasås med lax + pasta, Pasta ...
Tack alla underbara människor för era peppande o glädjande inlägg!! Det värmer! ...
..blev lite nedslagen efter det lillalillalilla minuset förra veckan...men har ändå kört på "som vanligt"...har bytt vägningsdag och går numer på tisdagar, därför kommer detta inlägg idag och inte imorgon som "brukligt"... hade ett litet återfall i...
4 portioner 4 kycklinglår utan skinn à 125g2 msk flytande margarin1 pressad vitlöksklyfta½ tsk paprikapulver2 dl cornflakessalt och svartpeppar Stöt sönder flingorna i mindre bitar och blanda med kryddorna och en pressad vitlöksklyfta. Pensla kyck...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||||
|