Direktlänk till inlägg 18 februari 2008
4 portioner
Marinad:
Rör ihop marinaden i en skål. Skär bort skinnet på laxen och strimla i grova strimlor. Lägg laxen i marianden och rör om. Låt ligga i ca 1 timme. Skär paprikan i bitar och skiva champinjoner och salladslök. Hetta upp oljan i wok eller stor stekpanna. Fräs grönsakerna i ett par min, salta och peppra. Tag upp grönsakerna ur woken och lägg åt sidan. Hetta upp pannan igen och woka laxen försiktigt ett par min. Häll över buljong, fraiche, marinad och grönsakerna. Låt puttra tills laxen är färdig..
Servera med ris, grönsaker och grönsallad.
...jag har bytt bloggadress... den här sidan kommer att stå stilla, alla ändringar görs numer på http://brajt.wordpress.com välkommen dit istället! :) tryckfelsnisse hade varit inne och dribblat lite med bokstäverna ifall du inte kom in på...
4 portioner 4 kycklingfiléer à 125g2 tsk olja1 msk kinesisk eller japansk soya1 pressad vitlöksklyfta1 krm svartpeppar SALSA: 1 grön gurka1 rödlök½ dl fint hackad persilja1 röd chili2 msk pressad lime½ tsk socker½ tsk salt Torka kydlingfiléerna t...
Pannkaka, Familjekokboken sid 128, 4pGrillad kycklingfilé med het gurksalsa och potatis, Krydda din tillvaro s 24, 3 + 4pBroccoligratäng, Recept från vvforumet, 4,5pKnaprig bacon med champinjonpasta, Pasta 84, 3 + 4pPastasås med lax + pasta, Pasta ...
Tack alla underbara människor för era peppande o glädjande inlägg!! Det värmer! ...
..blev lite nedslagen efter det lillalillalilla minuset förra veckan...men har ändå kört på "som vanligt"...har bytt vägningsdag och går numer på tisdagar, därför kommer detta inlägg idag och inte imorgon som "brukligt"... hade ett litet återfall i...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||||
|