Direktlänk till inlägg 18 februari 2008
4 portioner
Stöt sönder flingorna i mindre bitar och blanda med kryddorna och en pressad vitlöksklyfta. Pensla kycklinglåren med margarinet och vänd det sedan i majsflingorna. Lägg kycklinglåren i en ugnsfast form och stek i ugnen på 175 grader ca 40 min. Servera med nudlar, tzatziki (viktväktarrecept) och en blandad grönsallad med körsbärstomater, lök och ruccola.
...jag har bytt bloggadress... den här sidan kommer att stå stilla, alla ändringar görs numer på http://brajt.wordpress.com välkommen dit istället! :) tryckfelsnisse hade varit inne och dribblat lite med bokstäverna ifall du inte kom in på...
4 portioner 4 kycklingfiléer à 125g2 tsk olja1 msk kinesisk eller japansk soya1 pressad vitlöksklyfta1 krm svartpeppar SALSA: 1 grön gurka1 rödlök½ dl fint hackad persilja1 röd chili2 msk pressad lime½ tsk socker½ tsk salt Torka kydlingfiléerna t...
Pannkaka, Familjekokboken sid 128, 4pGrillad kycklingfilé med het gurksalsa och potatis, Krydda din tillvaro s 24, 3 + 4pBroccoligratäng, Recept från vvforumet, 4,5pKnaprig bacon med champinjonpasta, Pasta 84, 3 + 4pPastasås med lax + pasta, Pasta ...
Tack alla underbara människor för era peppande o glädjande inlägg!! Det värmer! ...
..blev lite nedslagen efter det lillalillalilla minuset förra veckan...men har ändå kört på "som vanligt"...har bytt vägningsdag och går numer på tisdagar, därför kommer detta inlägg idag och inte imorgon som "brukligt"... hade ett litet återfall i...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
|||||||
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||||
|